Αυξήστε τις απευθείας κρατήσεις

Πάρτε τις κρατήσεις στα χέρια σας και μειώστε τις προμήθειες στα κανάλια

Χρησιμοποιείστε το rezdirect για τις online σας κρατήσεις, διαχειριστείτε τιμές & διαθεσιμότητες και δώστε τη δυνατότητα στον επισκέπτη να πραγματοποιεί επιβεβαιωμένη κράτηση γρήγορα και απλά σε 3 μόλις βήματα

Hotels Booking Engine

Γιατί rezDirect.com;

Υψηλή τεχνολογία, απλό στον χειρισμό, ευελιξία, αξιοπιστία

Εύκολο Setup

Προσθέστε τύπους δωματίων, τιμές, διαθεσιμότητες, πολιτικές, φωτογραφίες, τοποθεσία στον χάρτη, τυχόν εκπτώσεις, επιβαρύνσεις, ή περιορισμούς και είστε έτοιμοι.

Φιλικό στα κινητά

Απλή στον χειρισμό και ισχυρή διαχείριση ξενοδοχείου, φιλικό περιβάλλον για τον ξενοδόχο και τον επισκέπτη, συμβατό με φορητές συσκευές (κινητά, tablets).

Ευελιξία

Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας για ταυτόχρονη κράτηση πολλαπλών δωματίων, ακόμα και με διαφορετική ακυρωτική πολιτική μεταξύ τους, με ένα απλό κλικ.

Κριτικές

Έχετε την δυνατότητα ενεργοποίησης αξιολογήσεων από τις κρατήσεις σας. Χτίστε το προφίλ σας με κριτικές και αξιολογήσεις από τις δικές σας κρατήσεις.

Channel Manager

Συγχρονίστε τις τιμές και τις διαθεσιμότητες του ξενοδοχείου σας με ένα απλό κλικ. Ενημερώστε τα κανάλια από το ίδιο περιβάλλον και εξοικονομείστε χρόνο.

Δωρεάν εργαλεία

Εργαλείο σύγκρισης και προβολής των online τιμών σας και παροχών σας με αυτές των καναλιών, προτρέποντας τους επισκέπτες να κάνουν κράτηση απευθείας με εσάς.

Συγχρονίστε τιμές και διαθεσιμότητες

CHANNEL MANAGER

Το rezdirect διαθέτει ενσωματωμένο channel manager. Ενεργοποιήστε τον και συγχρονίστε τις τιμές και τις διαθεσιμότητες του ξενοδοχείου σας με ένα απλό κλικ. Ενημερώστε τα κανάλια από το ίδιο περιβάλλον, εξοικονομείστε χρόνο, χρήματα και αποφύγετε τα overbookings. Με σταθερό κόστος, ανεξαρτήτως αριθμού δωματίων και αριθμού καναλιών. Επωφεληθείτε από το δωρεάν εργαλείο σύγκρισης τιμών.


Ενημέρωση τιμών και διαθεσιμοτήτων από το ίδιο περιβάλλον χωρίς επιπρόσθετες κινήσεις. Αμφίδρομος συγχρονισμός, από εσάς προς τα κανάλια και από τα κανάλια προς εσάς.

Δώστε την δυνατότητα στους επισκέπτες με μια ματιά να συγκρίνουν για κάθε δωμάτιο τις online σας τιμές με τις τιμές των καναλιών, προτρέποντας τους να κάνουν κράτηση απευθείας με εσάς.

Δείξτε στους επισκέπτες τα οφέλη που θα έχουν κάνοντας κράτηση κατευθείαν με εσάς. Αυξήστε τις απευθείας κρατήσεις και μειώστε τις προμήθειες στα κανάλια.
Μην αφήνετε τις απευθείας κρατήσεις στην τύχη τους

Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του rezdirect

Μηχανή online κρατήσεων, channel manager, εργαλείο σύγκρισης τιμών στο δικό σας σύστημα κρατήσεων, προβολή τιμών σε sites σύγκρισης τιμών όπως η trivago, κριτικές από τις δικές σας κρατήσεις, εξειδικευμένες συμβουλές και προτάσεις, θα συμβάλουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την αύξηση των απευθείας κρατήσεων.

Channel Manager

Με μια ματιά

  • Επιπρόσθετος Channel Manager
  • Κανάλια που υποστηρίζονται: Booking.com, Expedia.com, Hotels.com, HotelBeds.com, Agoda.com, HostelWorld.com, HostelBookers.com, Hostels.com, Lastminute.com, AirBnB.com, κλπ, καθώς και meta search όπως trivago.
  • Συγχρονισμός τιμών και διαθεσιμοτήτων με ένα απλό κλικ
  • Δυνατότητα αποκλεισμού τύπων δωματίων από τα κανάλια
  • Στάνταρντ και μη επιστρέψιμες τιμές
  • Αμφίδρομος (2-way) και ταχύτατος συγχρονισμός

Συχνές ερωτήσεις

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο CHANNEL MANAGER;
Ο channel manager αναλαμβάνει να ενημερώνει τις τιμές και τις διαθεσιμότητες σε όλα τα σημεία πώλησης των δωματίων σας. Εάν για παράδειγμα έχετε την booking.com, την expedia.com και την δική σας μηχανή αναζήτησης (rezdirect) και γίνει μια κράτηση στην booking, αυτομάτως θα ενημερωθεί η καινούργια διαθεσιμότητα στην expedia.com και στο rezdirect. Παρομοίως, αν για παράδειγμα γίνει μια τηλεφωνική κράτηση, θα συνδεθείτε με το rezdirect και από το ίδιο περιβάλλον θα ενημερώσετε όλα τα σημεία πώλησης για την νέα σας διαθεσιμότητα.
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ;
Φυσικά μπορείτε. Ο channel manager είναι προαιρετικός και για την χρήση του υπάρχει επιπλέον χρέωση.
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ CHANNEL MANAGER;
Μπορείτε, αλλά επειδή ο channel manager είναι ενσωματωμένος με τη μηχανή κρατήσεων rezdirect, γιατί να μην παρέχετε την δυνατότητα στους επισκέπτες να πραγματοποιούν κράτηση απευθείας με εσάς;
ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ ΜΗΧΑΝΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ CHANNEL MANAGER;
Μπορείτε, αλλά δεν θα σας εξυπηρετήσει επειδή θα πρέπει να ενημερώνετε ξεχωριστά και την δική σας μηχανή κρατήσεων. Συνεπώς δεν προτείνεται.
ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ CHANNEL MANAGER;
Η ενεργοποίηση του Channel Manager στο rezdirect είναι απλή διαδικασία και γίνεται από εμάς. Από εκεί και πέρα το κάθε κανάλι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Η σύνδεση και ο συγχρονισμός με την booking.com και την expedia.com μπορεί να γίνει σε λιγότερο από μια ώρα. Σημαντικό ρόλο παίζει το πως είναι στημένο το ξενοδοχείο σας στα κανάλια (τιμοκατάλογοι και τύποι δωματίων) ώστε να γίνει η αντιστοίχιση με το rezdirect.
Αυξήστε τις απευθείας κρατήσεις

Ολοκληρωμένες λύσεις

Μηχανή Κρατήσεων + Channel Manager + Κατασκευή Website

Κατασκευή ξενοδοχειακών ιστοσελίδων υψηλών προδιαγραφών, φιλικών προς τους χρήστες, τις μηχανές αναζήτησης και τις φορητές συσκευές

Αναδείξτε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου σας

Μετατρέψτε τον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας σε επισκέπτη του ξενοδοχείου σας

Διαθέτουμε τη γνώση και την πείρα να δημιουργήσουμε ένα υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής website που θα κρατήσει τους επισκέπτες σε αυτό, θα τους κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα δώσει ώθηση στις απευθείας κρατήσεις.

Ευχαριστημένοι πελάτες

Ένα μικρό δείγμα από ξενοδοχεία που χρησιμοποιούν το rezDirect

Κάντε κλικ στα logos για να δείτε το rezDirect σαν επισκέπτης

Θέλετε να ξεκινήσετε; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα είναι χαρά μας να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας

Πληκτρολογήστε τον παραπάνω αριθμό:

TOP